Vodafone Romania lanseaza o noua oferta promotionala pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

In: Telefoane Mobile

• Noua oferta pentru Cartela Vodafone aduce clientilor extraoptiunea promotionala cu 1.000 de minute si SMS-uri in retea, 60 de minute nationale, internationale si SMS-uri nationale, cu 5 Euro credit / luna
• La prima reincarcare a Cartelei Vodafone cu minim 5 Euro credit, utilizatorii beneficiaza de un bonus cu 1.200 de minute gratuite in retea
• Campania online www.mareaieseala.ro continua, oferind utilizatorilor Cartelei Vodafone posibilitatea de a castiga unul din cele 16 premii constand in cate o saptamana la mare sponsorizata de Vodafone

Bucuresti, 7 iunie 2010 – Vodafone Romania anunta o noua oferta pentru utilizatorii Cartelei Vodafone care aduce extraoptiuni promotionale avantajoase, bonusuri si premii atractive.
„Combina-te la Cartela Vodafone continua vara aceasta cu noi optiuni si oferte avantajoase pentru clientii nostri. Noua promotie pentru Cartela Vodafone ofera acum o valoare de utilizare mai mare clientilor care doresc sa comunice mai mult cu prietenii si cu cei apropiati. Nu in ultimul rand, noua oferta ii asteapta pe clientii nostri cu numeroase suprize si premii atractive, pentru o vara speciala. Astfel, ne bucuram sa putem oferi, pentru 16 clienti ai Cartelei Vodafone, cate o vacanta la Costinesti, alaturi de alti 7 prieteni”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Cu noua oferta promotionala, toti utilizatorii Cartelei Vodafone, clienti noi sau deja existenti, isi pot activa extraoptiunea de 5 Euro credit / luna, pentru a beneficia de 1.000 de minute si SMS-uri in retea si de 60 de minute nationale, internationale si SMS-uri nationale*. Mai mult, in prima luna clientii noi isi pot activa aceasta extraoptiune din creditul initial de 4 Euro al Cartelei Vodafone.

De asemenea, clientii Cartelei Vodafone au la dispozitie doua extraoptiuni promotionale, pentru a se bucura de mai multe minute si acces la Internet, direct de pe telefonul mobil, oriunde si oricand:
- extraoptiunea cu 1.600 de minute si SMS-uri in retea si 80 de minute nationale, internationale si SMS-uri nationale, cu 7 Euro credit / luna;
- extraoptiunea cu 800 de minute si SMS-uri in retea, 50 de minute nationale, internationale si SMS-uri nationale si 50 MB trafic de Internet, cu 5 Euro credit / luna.
In plus, oferta Vodafone acorda noilor utilizatori un bonus constand in 1.200 de minute in retea, la prima reincarcare cu minim 5 Euro credit a Cartelei Vodafone.

De asemenea, oferta promotionala prepaid include o noua campanie online www.mareaieseala.ro. Utilizatorii Cartelei Vodafone pot castiga unul din cele 16 premii constand in cate o saptamana la mare in compania a 7 prieteni, sponsorizata de Vodafone. Pentru a intra in concurs, clientii trebuie sa incarce poze sau filmulete pe site-ul campaniei. Castigatorii concursului vor fi utilizatorii care reusesc sa obtina cele mai multe voturi pentru pozele si filmuletele postate, timp de o saptamana.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.730.000 clienti, la 31 martie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 340 milioane de clienti, la 31 martie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

* Extraoptiunea ofera un numar total de 1.000 de unitati in retea, care pot fi minute in retea sau SMS-uri in retea, si 60 de unitati nationale, care pot fi minute nationale sau internationale sau SMS-uri nationale. Minutele si SMS-urile nationale incluse in extraoptiune pot fi utilizate pentru apelurile si mesajele catre orice retea fixa sau mobila din Romania, iar minutele internationale sunt valabile pentru apelurile catre retelele fixe din Europa si retele fixe si mobile din SUA, Canada, Israel, Alaska si Hawaii.

Comment Form