Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM

In: Telefoane Mobile

Ca urmare a incheierii parteneriatului dintre compania brasoveana Visual Fan si compania spaniola Brane Labs, aplicatia de push mail Mobiquus – care asigura, probabil, cel mai optimizat download de documente office – va fi preinstalata pe telefoanele dual SIM Allview si va putea fi descarcata gratuit de pe siteul www.allview.ro.

Mobiquus este o aplicatie de push-mail pentru mobilele prevazute cu Java si are cateva caracteristici care ii confera unicitate: notificare la primirea unui email, scrierea rapida datorita functiei Autocomplete, Cut & Paste , Undo, cautarea unui text.
De asemenea Mobiquus permite vizualizarea atasamentelor: fisiere Word, Excel, Powerpoint, PDF, imagini, fisiere video, ZIP si RAR, precum si expedierea fotografiilor.

Allview ofera Mobiquus in limba romana, gratuit. Pentru a utiliza aplicatia este necesar doar accesul la Internet de pe mobil. Folosirea aplicatiei nu necesita inregistrare, ci implica doar transfer de date.

Mobiquus asigura primirea instanta, in mod automat a emailurile din cont, pentru ca aplicatia este in permanenta conectata la server. Conexiunea este optimizata pentru reducerea traficului de date.

La folosirea push mail-ului Mobiquus este garantata confidentialitatea tuturor informatiilor transferate prin SSL (Secure Socket Layer).

Allview ofera Mobiquus pentru a aduce utilitate sporita terminalelor sale si pentru a ridica din nou standardul serviciilor gratuite pe care le ofera.

Comment Form