Vodafone ofera Internet mobil de mare viteza pentru 90% dintre romani

In: Stiri

Vodafone ofera Internet mobil de mare viteza pentru 90% dintre romani, prin noua retea 3G UMTS 900

• Vodafone este primul operator mobil din Romania care dezvolta o retea 3G in frecventa UMTS 900 MHz
• Vodafone aduce cea mai extinsa acoperire de Internet mobil 3G, pentru 90% din populatia Romaniei, inclusiv in zonele izolate, la viteze de pana la 21.6 Mbps
• Vama Veche, Sulina, Cabana Balea, Salina Praid, Varful Semenic, partia de schi Parang, Agapia, Cheile Bicazului, Paltinis, Transfagarasan si multe alte atractii turistice sunt acum sub acoperirea retelei Vodafone, cu viteze de pana la 7,2 Mbps
• Pentru utilizatorii cu nevoi punctuale de Internet mobil si nu numai, de astazi, este disponibila in toata tara Cartela Internet Vodafone, cu mai multe oferte avantajoase

Vodafone anunta lansarea la nivel national a serviciilor 3G in frecventa 900 MHz, oferind acces la Internet mobil pentru 90% din populatia Romaniei, la viteze de pana la 21,6 Mbps.

Vodafone Romania isi extinde portofoliul de Internet mobil cu servicii prepaid, prin Cartela Internet Vodafone, disponibila utilizatorilor din toata tara prin oferte incepand cu 5 Euro credit.

„Daca in urma cu 5 ani lansam primele servicii 3G din Romania, astazi, ne bucuram sa anuntam disponiblitatea Internetului mobil pentru 90% din populatia Romaniei, la viteze de pana la 21,6 Mbps, prin reteaua Vodafone. Noua noastra retea UMTS 900 MHz a fost dezvoltata pe parcursul ultimului an, printr-o investitie semnificativa, folosind o solutie unica in lume, prin modul in care imbina tehnologiile GSM si UMTS. Suntem primul operator din Romania care ofera acoperire nationala pentru serviciile de Internet mobil de mare viteza, inclusiv in multe zone din tara unde nu exista alte solutii de acces la Internet. Prin aceasta premiera, raspundem si nevoilor clientilor nostri din segmentul business, pentru care accesul national la serviciile de date mobile de mare viteza, dar si performanta retelei, sunt foarte importante. Acum, toti clientii nostri au la dispozitie servicii de comunicatii de cea mai buna calitate la preturi avantajoase, prin intermediul celei mai extinse si performante retele din Romania”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Clientii Vodafone pot vedea foarte usor daca o anumita localitate din tara se afla in aria de acoperire a retelei de Internet mobil, accesand rapid harta disponibila online la www.vodafone.ro/acoperire.

In plus fata de abonamentele Vodafone Internet Nelimitat, utilizatorii care prefera sa nu incheie un abonament sau cei cu nevoi punctuale de Internet mobil pot sa aleaga noile oferte Cartela Internet Vodafone. Noul serviciu se adreseaza utilizatorilor ocazionali ai serviciilor de Internet mobil, cum sunt: tinerii cu mobilitate mare si nevoi flexibile de acces la Internet, utilizatorii care au nevoie de o solutie suplimentara de acces la Internet, cei care calatoresc in tara pentru perioade limitate de timp, persoanele care vin din afara tarii si doresc sa foloseasca o solutie locala de conectare la Internet mobil pentru a beneficia de costuri mai avantajoase, business-uri sezoniere.

Cartela Internet Vodafone ofera clientilor acces instant la Internet de pe laptop sau PC, cu ajutorul unui modem USB, la viteze de pana la 21,6 Mbps, pe baza de cartela reincarcabila. Clientii beneficiaza de o experienta de utilizare usoara si inuitiva.

Cu , clientii au acces la o pagina web prin care pot sa isi reincarce contul de Internet, sa opteze pentru oferta de Internet cea mai potrivita si sa obtina informatii in timp real despre traficul consumat si valabilitatea ofertei.

Cartela Internet Vodafone este disponibila in doua variante: pachetele cu cartela reincarcabila si pachetele cu cartela reincarcabila + modem USB.

Sursa: MobileBox

Comment Form