Vodafone lanseaza astazi noile servicii myDomain, o solutie completa pentru dezvoltarea prezentei pe Internet

In: Stiri

  • Utilizatorii isi pot construi si gazdui rapid si usor pagina de Internet, la preturi incepand cu 3,99 Euro / luna, TVA inclus
  • Pachetele Vodafone myDomain ofera spatiu de gazduire pentru minim 10 si maxim 100 de conturi de email pe domeniul inregistrat, fiecare cont avand un spatiu de 3 GB
  • Cu noile servicii, orice utilizator isi poate crea propriul blog in doar cateva minute
  • 4 pachete de servicii pentru toate nevoile clientilor: de la o pagina simpla de Internet, pana la solutii avansate de comert electronic
  • Nume de domeniu la alegere: .ro, .com, biz, .eu, org, .mobi

Bucuresti, 16 iunie 2010 – De astazi, Vodafone Romania lanseaza Vodafone myDomain, noile servicii de hosting prin care utilizatorii, companii si persoane fizice, pot sa-si creeze propria pagina de Internet simplu, rapid si cu costuri minime.

„Vodafone myDomain continua traditia serviciilor de gazduire pe care clientii nostri le au la dispozitie inca din 2001 cu o solutie extrem de accesibila si eficienta de dezvoltare a prezentei online pentru orice afacere, intreprinzator sau utilizator individual. Cu noile servicii lansate astazi, clientii nostri au la dispozitie toate instrumentele pentru a avea un site functional si servicii de email profesionale foarte rapid, intr-un mediu securizat, fara a fi nevoie de investitii suplimentare. Fie ca doreste sa-si construiasca o pagina simpla de Internet, un blog sau un site avansat de comert electronic, orice utilizator va gasi in oferta Vodafone pachetul potrivit nevoilor sale”, a spus Gabriela Matei, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Serviciile Vodafone myDomain ofera un nume de domeniu, la alegere – *.ro, *.com, *biz, *.eu, *org, *.mobi – si gazduirea acestuia, crearea paginii de Internet, indiferent de complexitate, spatiu de gazduire pentru site si pentru email.

In functie de pachetul ales, clientii pot beneficia de 10 pana la 100 de conturi de email pe domeniul inregistrat, fiecare cu spatiu de 3 GB, precum si de spatiu pentru gazduirea site-ului de la 3 GB pana la spatiu nelimitat. In plus, utilizatorii au la dispozitie o suita de aplicatii pentru administrarea paginii si pentru dezvoltarea unor componente ale site-ului precum baze de date, forum, blog.

Utilizatorii existenti ai serviciilor de gazduire Vodafone vor fi migrati, incepand de astazi, pe noua platforma Vodafone myDomain. Pana la 1 august 2010, acestia vor beneficia, la vechile tarife, de avantajele noilor servicii Vodafone myDomain, precum spatiu de gazduire extins de la 10 MB la 3 GB si un spatiu al casutelor de email de la 5 MB la 3 GB. Dupa aceasta data, utilizatorii Vodafone vor avea posibilitatea sa opteze pentru unul din noile pachete myDomain.

Incepand de astazi, oferta Vodafone myDomain cuprinde 4 pachete:

- myDomain Start, la 3,99 Euro / luna;
- myDomain Extra, la 7,99 Euro / luna;
- myDomain Pro, la 11,99 Euro / luna;
- Hosting Business, la 17,99 Euro / luna.

Detaliile complete despre pachetele Vodafone myDomain pot fi gasite pe www.vodafone.ro/mydomain.

Pachetele Vodafone myDomain sunt disponibile in toate magazinele Vodafone, prin reprezentantii de vanzari directe ai Vodafone Romania, precum si prin magazinul online Vodafone, la www.vodafone.ro/mydomain/shop.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.730.000 clienti, la 31 martie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 340 milioane de clienti, la 31 martie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Comment Form