Reduceri de tarife cu până la 58% la noile opţiuni Travel Data

In: Stiri

* trei noi opţiuni de date în roaming, în portofoliul Travel Data
* reduceri de tarife cu până la 58% la noile opţiuni

Bucureşti, 3 iunie 2010. Orange lansează mâine, 4 iunie, noile opţiuni Travel Data la tarife cu până la 58% mai avantajoase pentru clienţii care utilizează serviciile de e-mail şi internet mobil în roaming, atunci când călătoresc în ţările Uniunii Europene şi în Elveţia.

Abonaţii Orange pot alege, în funcţie de traficul de date dorit, una dintre opţiunile Travel Data cu trafic inclus de 10 MB, 20 MB sau 50 MB la 8 euro, 15 euro şi respectiv 30 de euro (TVA inclus). După consumarea traficului de date inclus, opţiunea aleasă se reactivează automat atunci când se iniţiază o nouă conexiune de date, astfel încât clienţii vor continua să beneficieze de tarifele avantajoase din cadrul opţiunii.

De exemplu, în cazul în care clientul alege opţiunea Travel Data cu 10 MB la 8 euro şi consumă 18 MB atunci când se află în roaming în Uniunea Europeană sau în Elveţia, va plăti 16 euro, adică mai puţin de 1 euro/MB, graţie reactivării automate a opţiunii.

Noile opţiuni sunt concepute astfel încât clienţii să poată folosi cu încredere serviciile de e-mail, de navigare pe internet şi de accesare a reţelelor sociale atunci când se află în străinătate, având siguranţa că ştiu ce costuri vor regăsi pe factură la întoarcerea acasă.

“Prin conceptul de reactivare automată a opţiunilor, unic în România, noile pachete Travel Data oferă o soluţie flexibilă şi eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru serviciile transfer de date în roaming, adaptată atât nevoilor clienţilor business cât şi ale utilizatorilor individuali”, a subliniat Irina Pană, Wholesale, International & Regulatory Affairs Manager.

Comment Form