Mărţişor de la Cosmote: abonamente noi, mai multe minute

In: Stiri

cosmote

cosmote

Cosmote România, al treilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, a lansat astăzi un nou portofoliu de abonamente „Perfect pentru tine”, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi configura abonamentul.

„Perfect pentru tine” a fost creat pornind de la portofoliul curent Cosmote Real Option şi permite abonaţilor să împartă abonamentele Cosmote Real Option în pachete separate, la un tarif individual, creând astfel noi oferte speciale corespunzătoare nevoilor lor.

Noul portofoliu de abonamente constă într-un plan tarifar standard, de 4,5 euro pe lună (fără TVA), ce cuprinde 50 de minute naţionale şi internaţionale, respectiv 500 de minute şi 500 de SMS-uri în reţea. La acest plan standard, utilizatorii pot adăuga extraopţiuni, care includ minute naţionale şi internaţionale suplimentare şi/sau extraopţiuni cu minute şi SMS-uri suplimentare în reţea.

Puteti alege pentru aceste aboanemente telefoane mobile din ofera lor sau din ce va propunem noi Telefoane Mobila Samsung sau Telefoane Mobila LG

Comment Form