Kaspersky Lab ofera protectie gratuita pentru smartphone-urile suporterilor de la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud

In: Stiri

Kaspersky Lab lanseaza programul Secure-Mobile-Championship-2010, prin care ofera protectie gratuita smartphone-urilor suporterilor de la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, pe toata durata turneului. Singurul lucru pe care aceStia l au de facut este sa acceseze www.kaspersky.com Si sa foloseasca licenta special creata pentru activarea Kaspersky Mobile Security 9 cu ocazia acestui eveniment.

Campionatul Mondial de fotbal este unul dintre cele mai importante turnee sportive de pe planeta. Mii de oameni se vor ndrepta spre Africa de Sud pentru a-Si sustine echipa favorita, iar alte cteva milioane vor viziona meciurile n baruri sau locuri special amenajate n centrele oraSelor. n acest context, nu poate fi dect foarte simplu pentru un suporter sa-Si piarda telefonul mobil sau sa devina victima a hotilor de buzunare n locurile aglomerate.

Cu ajutorul Kaspersky Mobile Security 9 instalat pe smartphone-ul oricarui suporter, terminalul poate fi blocat daca este furat sau pierdut. Datele de contact ale proprietarului vor fi afiSate pe ecranul telefonului blocat, permitnd oricarei persoane care l gaseSte sa-l returneze. De asemenea, locatia terminalului poate fi descoperita foarte uSor, daca telefonul include un modul GPS, iar daca SIM-ul este nlocuit, proprietarul va primi o notificare imediata cu noul numar de telefon.
Mai multe detalii despre functionalitatile solutiei Kaspersky Mobile Security 9 gasiti aici: http://kms.kaspersky.ro

Comment Form